Всички сме впечатлени от невероятната трансформация на Лили Джеймс в лимитирания сериал Pam & Tommy. Освен няколкото часа грим и прическа, актрисата е тренирала усилено месеци наред, за да се сдобие с тяло като на Памела Андерсън.

Лили Джеймс, Pam & Tommy и за колко време актрисата се превръща в Памела Андерсън

За колко часа Лили Джеймс се превръща в Памела Андерсън

Почти един работен ден

"Мозъкът" зад програмата й е треньорът Мат Беван.

"Лили трябваше да изиграе истинска икона, а това означава, че щеше да е подложена на много критики за това дали изглежда като Памела. За мен като треньор обаче е важно клиентите ми да стигнат до момента, в който дават най-доброто от себе си", казва Беван пред Vogue.

"А това означава да се сдобие с вътрешната увереност и сила на Андерсън. Разбира се, и да прилича възможно най-много на нея чисто визуално."

Треньорът разказва, че е разполагал с четири месеца, през които да вкара Джеймс във форма. Затова той е съставил програма, която включва четири или пет тренировки на седмица, които заради пандемията са били изцяло виртуални.

"Трябваше да сме креативни и да използваме наличното - леки дъмбели, ластици, въртящ диск и хавлиени кърпи. Да, онези, с които се подсушаваме", разяснява Беван. След това той е подбрал упражнения, които да развиват както горната, така и долната половина на тялото й.

Освен тренировките, Беван изготвя и хранителен режим за Лили, който е изключвал захарта и алкохола. "Трудно е работиш без истински да си решен на целите си - особено ако те са да изглеждаш като Памела Андерсън. Но работихме упорито и го постигнахме!"