Съвсем нормално е любовта на известните личности да предизвиква сериозен интерес от страна на феновете и хората като цяло.

Леонардо ди Каприо, Камила Мороне и слуховете за раздялата им

Отново ли е сам Леонардо ди Каприо

Нещата с Камила Мороне не са се развили добре

Но не е никаква тайна, че голяма част от връзките, които са под светлините на прожекторите, не се славят като кой знае колко дълготрайни. Разбира се, невинаги публичността и интересът са причините за дадена раздяла.

Годината вече е преполовена, а към момента станахме свидетели на не една и две звездни раздели. Glamour са си направили труда да ги съберат, а ние ще обърнем внимание на по-интересните и известни такива.

Леонардо ди Каприо и Камила Мороне

Естествено че ще започнем с най-прясната звездна раздяла, за която се разбра през изминалата седмица. Причините за нея все още не са ни ясни, но пък знаем, че актьорът и моделът бяха заедно малко над четири години.

Като цяло, и двамата не говореха много за отношенията си, но пък хората не спираха да се възмущават на голямата разлика в годините им - цели 22 години.

Пийт Дейвидсън и Ким Кардашиян

Тук чак толкова голяма възрастова разлика няма (само някакви си 13 години), но и връзката между актьора и риалити звездата не просъществува кой знае колко дълго.

Снимка 572654

Източник: GettyImages

Всъщност, няма и година, а ако трябва да бъдем малко по-точни, около девет месеца. Причината според източници се криела в натоварените работни графици на Дейвидсън и Кардашиян.

Майкъл Б. Джордан и Лори Харви

Да си голяма звезда в киното не е лесно, но се оказва още по-трудно да запазиш връзката си. Пореден актьор обаче не успява да се справи с тази задача.

Снимка 586181

Източник: GettyImages

Малко повече от година след като започнаха да излизат заедно, Джордан и Харви са се разделили. Причините не са ясни, но пък източници твърдят, че любовта им е била силна и истинска.

Жерар Пике и Шакира

И ако дотук ни беше тъжно, но не бяхме и кой знае колко изненадани, то разялата между футболиста и изпълнителката ни свари неподготвени.

Снимка 576473

Източник: GettyImages

Доста се изписа за причините и евентуалните изневери, но сега няма да им обръщаме внимание, защото са непотвърдени. Но пък е факт, че Пике и Шакира сложиха край на връзката си след 11 години заедно и две деца.

Арън Роджърс и Шайлин Удли

И това не го очаквахме, защото новината за раздялата дойде едва година след като стана ясно, че футболистът и актрисата са сгодени и ще стават семейство.

Причина за крайното решение са станали натоварените им с работни графици и някои непреодолими различия в характерите.

Кание Уест и Джулия Фокс

След като се раздели с Ким Кардашиян, рапърът на няколко пъти заявяваше желанието си двамата отново да се съберат и да бъдат едно голямо и щастливо семейство.

Снимка 563052

Източник: GettyImages

Междувременно той се опита да продължи напред, но кратката му връзка с модела Джулия Фокс не се оказа най-доброто решение.

Джейсън Момоа и Лиза Бонет

И ако не е чак толкова голяма изненада, че нещата между Кание и Джулия не се получиха, то това не важи за развода между Момоа и Бонет.

Снимка 564990

Източник: GettyImages

В началото на годината актьорът обяви в социалните мрежи, че след четири години брак и общо 16 години заедно са се разделили.