Лео Меси вече се чувства като у дома си в САЩ, поне откъм футболна гледна точка. Аржентинецът не спира да бележи и асистира, а неговият Интер Маями - да побеждава.

Когато Лео Меси впечатли Селена Гомес - кои звезди гледаха мача на Интер Мями и Лос Анджелис

Когато Лео Меси изуми Селена Гомес

Цял куп звезди се събраха, за да гледат аржентинеца

Съвсем логично е футболистът да намери и правилния дом за семейството си. Нещо, което вече е направил. Според Miami Herald Меси е закупил имение в Маями на стойност, надхвърляща 10 милиона долара.

Двуетажното имение на Лео Меси е с обща площ от над 970 квадратни метра и разполага с 10 спални и девет бани. Новият дом на аржентинеца и семейството му е на брега и разполага с два дока, като се намира на задънена улица.

Имението е построено през 1988 г. и се намира във Форт Лодърдейл - един от най-предпочитаните за живеене райони във Флорида. Стадионът, на който Интер Маями играе домакинските си срещи, пък е само на няколко минути от къщата на Лео Меси.

Антонела Рокузо и секси роклята ѝ на събитието на Tiffany & Co. в Мексико сити

Когато всички гледат колко секси е съпругата на Лео Меси

Антонела Рокузо знае как да привлече вниманието

Според Miami Herald, с покупката си Меси е допринесъл с още един сериозен тласък за пазара на луксозни жилищни имоти в Южна Флорида, който през последните няколко години нараства все повече.