Няма никакъв спор около тезата, че Лео Меси е сред най-великите футболисти, които са играли тази игра някога. С всичките си спечелени трофеи и отбелязани голове аржентинецът го е доказал.

Антонела Рокузо и Лео Меси - всичко, което не знаем за връзката ѝ с футболиста

Всичко, което не знаем за Антонела Рокузо - жената до Лео Меси

Безупречна във всяко отношение

Вчера, 20 август, Меси успя да помогне на своя нов отбор - Интер Маями, да спечели първия трофей в клубната си история. И това се случва само след няколко изиграни мача за американския отбор, част от собствениците на който е Дейвид Бекъм.

И след тази паметна за клуба вечер Лео Меси официално се превърна в най-титулувания футболист в историята. До момента аржентинецът е успял да спечели 44 трофея с отборите, в които е играл.

Разбира се, не е никаква изненада, че най-много отличия футболистът е спечелил с Барселона. Става дума за цели 35 трофея. Пет са купите, спечелени с националния отбор на Аржентина, като сред тях е и може би най-ценната за Меси - тази от Мондиал 2022.

Три трофея Лео Меси вдигна и за краткия си престой в ПСЖ. А за момента един е този с Интер Маями, но самият аржентинец загатна, че това е само началото. До този момент пред Меси по брой спечелени трофей стоеше Дани Алвеш със своите 43.

Дженифър Ермосо - целувката ѝ с Луис Рубиалес и защо всички говорят за футболистката след финала на световното първенство по футбол за жени

Целувката след финала на Световното, за която всички говорят

След финала на световното първенство по футбол за жени

Съмняваме се обаче бразилецът да опита да изравни отново Меси. Причините са две. Първата е, че в момента е в затвора и има проблеми със закона по обвинения за изнасилване. А втората е, че е на 40 години.