Тази година изглежда е изпълнена с много положителни емоции за Кристина Агилера. И то все в професионален план.

Кристина Агилера, Aguilera и защо изпълнителката е отказала да смени фамилията си

Проблемите с името на Кристина Агилера

Харесва ли фамилията си изпълнителката

В началото на годината певицата тръгна на европейско турне, на което представя новите си песни, а ето че сега, вече към края ѝ, разбираме и друга голяма новина, която въобще и не очаквахме.

За историята на живота на Кристина Агилера ще може да научим повече благодарение на документалния филм за нея, който ще създадат TIME Studios и Roc Nation. Той ще разкрие възхода към славата на певицата и обещава да даде интимен поглед към това коя е тя както в професионален, така и в личен план.

Самата Кристина Агилера ще сподели своите размисли за израстването си в индустрията от звезда на Дисни до превръщането си в една от най-известните поп изпълнителки.

Засега знаем, че проектът ще бъде режисиран от Тинг Пу, която е работила и по документалния филм за актьора Вал Килмър. Интересното във филма за Кристина Агилера обаче ще бъдат включените кадри зад кулисите от личния ѝ архив. Освен тях ще има и нейни нови записи, заснети през последните 18 месеца, които проследяват живота ѝ по време на скорошните ѝ пътувания и изпълнения, пише People.

Кристина Агилера, Матю Рътлър, годеж и мисли ли за сватба певицата

Готова ли е Кристина Агилера за сватба

Изпълнителката вече е минавала под венчилото

"Кристина Агилера е един от най-емблематичните артисти на нашето време, чиято музика е вдъхновила милиони хора по света. За мен е истинска чест да разкажа историята на човека, който стои зад музиката, защото знам, че ще бъде също толкова вдъхновяващо", споделя режисьорката Тинг Пу.