В случай че тази сутрин сме се събудили с внезапно любопитство за личния живот на Кристина Агилера, е време да приветстваме Матю Рътлър. Двамата са заедно повече от десетилетие, като всичко започва през 2009 г. на снимачната площадка на "Бурлеска". Той е асистент в продукцията. Тя - в главната роля на филма. Останалото е история.

Кристина Агилера, Матю Рътлър и как певицата отбеляза рождения ден на партньора си

Кристина Агилера разголи душата си

Ето как го прави

На връх Свети Валентин преди осем години Матю иска ръката на любимата си. Тя казва "Да". И въпреки че са отдадени един на друг, двамата не бързат да ходят до олтара.

Източник на Us Weekly разкрива, че и в момента изпълнителката няма планове за сватба. Тя и Мат са щастливи така както са. "Те са една от онези двойки, които не се нуждаят от документ, за да докажат любовта си един към друг."

2014 г. е паметна за двойката и заради появата им на дъщеря им Съмър, скоро след годежа им. Въпреки това Кристина Агилера казва, че не иска да бърза с брака. В момента певицата е фокусирана върху кариерата си и това да бъде майка. "Любовта е достатъчно сигурна, че не се нуждаем от сватба, за да докажем нашата отдаденост. Радваме се на дъщеря си, на нашето семейството и нашата работа, засега."

Говорейки за приоритети, източникът добавя, че Кристина работи върху поддържането на тялото си и се радва на турнето си в Обединеното кралство. Чувства се много добре и отново е в стихията си, правейки това, което обича.

Кристина Агилера, Бритни Спиърс и в какви отношения са двете поп певици

Дългоочакваният жест на Кристина Агилера към Бритни Спиърс

Остава ли враждата помежду им в миналото

И все пак, нека не забравяме, че изпълнителката на "Genie in a Bottle" вече веднъж е минавала под венчилото. Тя и Джордан Братман са биле женени от 2005 до 2011 г. Имат и син Макс, което е на 14-години. Когато се запознава с Матю Рътлър, Кристина Агилера вече е по средата на развод с бившия си съпруг.