Неотдавна споделихме рецептата на Кристен Бел за безглутенови бисквитки, както и някои от хранителните й навици. Но актрисата определено не разчита само на храната и всеки ден тренира, включително и докато чете поредния сценарий.

Кристен Бел и рецептата й за безглутенови бисквитки

Кристен Бел и специалните й бисквити

Рецептата им е дълга, но става за минути

40-годишната Кристен Бел винаги е изглеждала отлично, при това без да си дава кой знае колко зор с продължителни и изтощителни упражнения.

В интервю за Shape тя споделя, че времето й е доста ограничено и залага на кратки тренировки от половин час. И въпреки че те отдавна са се превърнали в рутина за нея, Кристен въобще не съобразява графика си с тях. Даже напротив.

"Повечето дни бягам на пътека или вдигам тежести за поне 30 минути", казва Бел. Понякога прави упражнения от онлайн курсовете по CrossFit на сайта indoorphins.com.

Но когато не се чувства добре, залага на кратка медитация или 10-минутен стречинг, за който взима пример от YouTube.

Стреми се да тренира всеки ден, където и както може. Преди време разказа как прави упражнения за трицепс по време на работа. Взима един стол, обръща се с гръб към него и започва да се набира. А докато се разхожда с децата, прави по някой и друг напад.

Що се отнася до хранителния й режим, вярва, че номерът е в умереността, а не в лишенията. И за разлика от повечето й колеги в Холивуд, които спазват кето диета, тя редовно хапва въглехидрати.

Пилешко месо, салмонела и до какви други заболявания води редовната му консумация

Вредите от редовната консумация на пилешко месо

Въобще не бива да прекаляваме

"Трябва да науча наизуст 11 страници диалог и не мога да го направя, като ям спанак и пиле", обяснява Кристен пред Women's Health преди време.