Криси Тейгън определено не ни се вижда да е от звездите, които спазват някаква строга диета. Доказателство видяхме в рецептата за нейния бърз и "епичен" дип.

Криси Тейгън, Cravings и рецептата за бърз дип и златни брускети на звездата

Криси Тейгън и епичният й дип за багети

Бърза и вкусна рецепта за петък вечер

Всъщност, и кулинарният й сайт Cravings By Chrissy Teigen не залага на нискокалоричната храна, а по-скоро на вкусните ястия, които са истинска наслада за сетивата.

В априлския брой на People 35-годишната Криси споделя, че след години, изпълнени с "възходи и падения", спазване на диети и съпътстващата ги култура на хранене, тя вече не внимава толкова какво хапва, защото друго я прави щастлива.

Храни се, когато поиска и без да се замисля, иначе "би полудяла". Дала е превес на ума над тялото и ако така се чувства по-добре, ще живее по този начин.

"Прекарах твърде много години в броене на калории и планиране на тренировки, опитвайки се да разбера какво означава "здравословно" за мен", разказва още Криси.

Днес, когато е майка на две деца - Луна (четири години) и Майлс (две години), тя споделя, че под "здравословно" разбира да бъде със семейството си. Да играе с децата си, да се разхождат заедно в парка или дори да обикалят с колата й.

Криси Тейгън, невъзможността й да има повече деца и какво казва за загубата на нероденото си бебе

Криси Тейгън и едно много откровено интервю

Все пак, не е скъсала тотално с тренировките и остава вярна на любимите си йога и пилатес. За разлика от съпруга й, музиканта Джон Леджънд, който редовно става в 6-7 сутринта, за да отиде на фитнес.