Криси Тейгън отново е пример за това как да погледнем и на най-трудните мигове в живота си като на урок за бъдещето. Моделът и автор на кулинарни книги даде дълго интервю за People, в което разказва за последствията от спонтанния си аборт.

35-годишната съпруга на Джон Леджънд разказва, че вече е приела мисълта, че повече никога няма да може да забременее и не го приема като провал.

"Щастливка съм да имам Луна и Майлс. Освен това има толкова други начини да имаш деца днес - сурогатна майка или пък осиновяване."

"За мен е важно да може да осигурим на повече хора възможността да ползват тези начини и да могат да сбъднат мечтите си. Толкова е скъпо да се замразяват яйцеклетки, а ин витро процедурите не са достъпни за много хора," казва Тейгън.

Тя преживя тежко неуспешната си трета бременност, при която с Леджънд загубиха сина си Джак в 20-та седмица от бременността. "В тайландската традиция е важна връзката с тези, които сме загубили. Затова посадихме дърво в двора ни - за да може да положим праха на Джак в почвата под него и така той да остане с нас завинаги."