Майли Сайръс сигурно все още празнува спечелването на първите си две статуетки Грами от церемонията, която се състоя в неделя.

Джей Зи на наградите Грами - гневната реч на рапъра, с която подкрепи Бионсе

Гневната реакция и реч на Джей Зи (с която защити Бионсе)

"Когато съм нервен, казвам истината"

Тогава направиха впечатление две неща. Едното бе, че умишлено или не забрави да спомени баща си Били Рей Сайръс в благодарственото си обръщение. А другото, че на церемонията бе в компанията както на майка си Тиш Сайръс, така и на половинката си Макс Морандо.

Двамата запалиха искрата на съмнение, че са нещо повече от приятели в края на 2021 г., когато бяха заснети в опасна близост един до друг в бекстейджа Miley's New Year's Eve Party. А ето и какво знаем за него. 

Според People, Макс Морандо е роден през 1998 г., което означава, че е с шест години по-малък от Майли Сайръс. И той е музикант, но не се изявява с пеене, а със свирене на различни инструменти като барабани и китара.

От 2015 г. до 2018 г. е бил барабанист на Regrettes, а в момента се подвизава в група на име Liily. В интервю за  British Vogue Майли Сайръс пояснява, че са се запознали на "среща на сляпо" и явно нещата се развиват повече от добре.

Майли Сайръс на Грами 2024 - защо не спомена баща си Били Рей Сайръс

Майли Сайръс забрави да си обуе бельо и да спомене баща си

Невинно разсейване или умишлено действие

Освен с музика Макс Морандо обича да се занимава и с мода, като е взимал участие в създаването на някои от тоалетите на Сайръс. Морандо е работил заедно с Майли Сайръс по две от песните ѝ от албума ѝ Endless Summer Vacation - "Handstand" и "Violet Chemistry".