За разлика от много известни знаменитости, храненето и тренировките на Криси Тейгън са всъщност доста близки до нашите.

Да останем във форма си е сериозно предизвикателство, за което повечето от нас трудно намираме време, особено ако искаме да изглеждаме като Криси Тейгън.

Бившият модел, превърнал се в автор на книги, се откъсва от ежедневието си на майка за интервю за Women's Health. Оказва се, че Криси Тейгън всъщност не е толкова стриктна във фитнес залата, като много други холивудски знаменитости.

И ако някога сте чели книгата й, ще разберете, че тя се различава и от типичния профил на модела. Криси издава първата си готварска книга през 2016 г., наречена Cravings: Recipes for All the Food You Want to Eat.

Макар да очаквахме, че тя ще бъде пълна със салати и плодови ястия, всъщност рецептите включваха тежки въглехидрати, пържена храна и други вкусни ароматни предложения.

Това не означава, че Тейгън не живее здравословно и не следва хранителен и спортен режим. В интервюто тя споделя, че се старае да спазва диетата си и да тренира по план, дори при натоварен график.

Криси Тейгън прави упражнения четири дни седмично. Повечето супермодели тренират по четири пъти на час, но не и Тейгън. Въпреки това, тя работи с треньорката на знаменитостите Симон Де Ла Рю.

Що се отнася до храненето, Криси продължава да кърми новородения си син Майлс, така че в момента много от нейните решения са насочени към храни, с които се насърчава производството на мляко.

Сутрин закуската е овесена каша и гъби с малко протеини под формата на яйце. Обядът е често кокосово къри, но от време на време го променя на авокадо тост и прошуто, или нещо друго.

Вечерята никога не се пропуска, защото Криси казва, че получава кошмари, ако си легне с наполовина пълен стомах, въпреки че не се и тъпче. Изборът ѝ обикновено е на сьомга на скара със спанак, като често сменя сьомгата с различни риби и спанакът с други зеленчуци.

Извънземните бижута на Ким Кардашиян и Криси Тейгън

Извънземните бижута на Ким Кардашиян и Криси Тейгън

И едни обувки, които ни оставят без думи