На 6 май Меган Маркъл стана майка за първи път. Последният официален ангажимент на херцогинята на Съсекс бе на 19 март, след което тя се оттегли в майчинство, за да прекара последните дни на бременността в спокойствието на новия си семеен дом.

Два дни след раждането видяхме Меган за първи път от повече от месец. След кратката фотосесия в храма Сейнт Джордж в Уиндзор, Маркъл се оттегли във Frogmore Cottage, за да се отдаде само и единствено на най-новата си роля - тази на майка.

Колко дълго продължава майчинството на една херцогиня е въпрос без категоричен отговор. Ако вземем за пример Кейт Мидълтън и третото й раждане, тя се посвети само на грижите за принц Луис от април до октомври. Но Меган май и тук ще й бъде конкуренция, и то сериозна.

Снимка 419179

Източник: GettyImages

Все още е прекалено рано да говорим за официална информация относно края на майчинството на Маркъл, защото тя роди преди броени дни. Но вече има сериозни предположения кога ще се завърне там, където най обича да бъде - в центъра на вниманието.

Втората събота на юни е запазена за официалните, пищни тържества по случай рождения ден на кралица Елизабет Втора. Личният й празник всъщност е на 21 април, но английската традиция повелява тогава времето да не е подходящо за забавления на открито, пише Fox News.

Именно това се смята, че ще бъде големият повод, заради който Меган ще прекрати поне за кратко отпуска си по майчинство, за да застане редом до своя съпруг и останалите членове на кралския двор на балкона на Бъкингамския дворец.

Принц Хари, Меган Маркъл, синът им Арчи и защо татко му го държеше на първите общи снимки

Защо Хари, а не Меган, държеше бебето на първите общи снимки

Скрити послания

Маркъл няма търпение да се върне към своите задължения и заради благотворителната дейност, която развиват с принц Хари. А и няма какво да се лъжем - тя обича интереса на медиите и иска да извлече най-доброто от него, докато има тази възможност.