Мистериите около бебе Съсекс са все по-малко. Видяхме го с очите си, научихме името му, а сега за доизясняване остават само някои малки детайли, които обаче носят голям смисъл.

По време на представянето на сина си пред света, принц Хари и Меган Маркъл се появиха щастливи и усмихнати в храма Сейнт Джордж в Уиндзор. И впечатление веднага направи фактът, че херцогът, а не херцогинята държеше новородения Арчи, докато десетките фотоапарати щракаха.

Това е необичайно решение, което за пореден път разграничава Хари и Меган от Уилям и Кейт, а и от Чарлз и Даяна. И Мидълтън, и Спенсър бяха тези, които прегръщаха наследниците си на снимките от изписването.

Снимка 422248

Източник: GettyImages

Тълкуванията за това кривване от протокола са няколко. Според едни, Маркъл не държи бебето на ръце пред себе си, за да може гордо да покаже тялото си два дни след раждането. Неслучайно е и с тоалет с колан, който подчертава все още големия й корем. А Кейт и Даяна хитро прикриваха своя, гушкайки новородените си.

Другото предположение е свързано с идеята, че херцогът и херцогинята са едно наистина модерно семейство. А в тези семейства грижите за детето не падат само върху майката, а са поделени между двамата родители. С държането на сина си Хари иска да покаже на всички, че ще бъде отговорен баща и ще отменя съпругата си винаги, когато е възможно.

Принц Хари, Меган Маркъл и защо кръстиха сина си Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор

Защо Хари и Меган кръстиха сина си Арчи

Ние предполагаме, те си мълчат

Разбира се, съществува и версията, че принцът просто е бил толкова развълнуван от появата на първия си наследник, че не е могъл да се откъсне от него. А Меган му е позволила той да го държи, за да може и тя да изгрее в целия си блясък - далеч от перфектна, но естествена, пише Pop Sugar.