Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън започват да се срещат през есента на 2021 г., само месеци, след като тя подава молба за развод от рапъра Кание Уест, с когото шест години имат брак.

Колко трудно е на Ким Кардашиян да е самотна майка на четири деца

Колко трудно е на Ким Кардашиян да е самотна майка на четири деца

Защо риалити звездата често плаче нощем

По време на процъфтяващата връзка на риалити звездата и комедианта, към него не спират да се сипят нападки от Кание Уест, който явно не е знаел как да овладее емоциите си след раздялата. След девет месеца заедно, Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън в крайна сметка се разделят. За това решение обаче изглежда, че доста е повлияло именно агресивното поведение на рапъра.

Заради заплашителните публикации, отправяни към комедианта, му се е налагало да посещава терапия. В публичното пространство обаче той показва хладнокръвие, както и че обидите на Кание Уест не го засягат.

Пийт Дейвидсън и Ким Кардашиян

Източник: GettyImages

Пийт Дейвидсън и Ким Кардашиян

Ким Кардашиян обаче признава, че се чувства виновна за раздялата си с Пийт Дейвидсън, тъй като е трябвало да премине "през много неща" заради историята ѝ с Кание Уест. В разговор със Скот Дисик и сестра си Клои Кардашиян, част от третия сезон на The Kardashians, Ким разкрива още, че е сама и не е готова за нова връзка.

"Очевидно е тъжно... Девет месеца са много време", разказва още риалити звездата за връзката си с Пийт Дейвидсън. И не крие, че с него са говорили открито за трудните ѝ отношения с бившия ѝ Кание Уест.

Кание Уест и Ким Кардашиян

Източник: GettyImages

Кание Уест и Ким Кардашиян

Докато на Ким Кардашиян общуването с рапъра все още ѝ е трудно, въпреки че имат четири деца, тя изглежда, че е приятелски настроена към Пийт Дейвидсън. Двамата дори бяха забелязани да си разменят няколко думи на тазгодишната MET Gala.

Въпреки че Ким разкри, че в момента не е готова за нова връзка, не крие, че в бъдеще се надява да открие любовта. Преди няколко дни в подкаста On Purpose with Jay Shetty тя си призна, че е безнадеждна романтичка, че иска да бъде влюбена, както и да сподели живота си с някого.

Принц Хари и Меган Маркъл наеха бодигарда на Ким Кардашиян

Какво е общото между Меган Маркъл и Ким Кардашиян

Бившата херцогиня пак се показа

Пожелаваме ѝ това да ѝ се случи - в правилния момент, с правилния човек.