Ким Кардашият и Кание Уест се развеждат през ноември миналата година, но споделят съвместно попечителство над децата си, за които рапърът плаща 200 000 долара месечна издръжка.

Принц Хари и Меган Маркъл наеха бодигарда на Ким Кардашиян

Какво е общото между Меган Маркъл и Ким Кардашиян

Бившата херцогиня пак се показа

Бившите съпрузи имат четири деца - Норт (9 г.), Сейнт (7 г.), Чикаго (5 г.) и Псалм (4 г.), които прекарват повечето време с майка си Ким. В епизод от подкаста On Purpose with Jay Shetty тя разказва повече за ролята си на родител и за трудностите, с които се сблъсква.

Ким Кардашиян разкрива, че именно чрез родителството е научила най-много за себе си. "Това е най-голямото предизвикателство. Има нощи, в които се разплаквам, за да заспя", признава тя.

Риалити звездата споделя още, че децата ѝ имат различни настроения и характери, понякога се карат и тогава ѝ се налага да влезе в ролята или на добрия полицай или на лошото ченге. Ким не крие, че все още трябва да работи върху това да бъде по-твърда с малките и ѝ е трудно, но пък това да е майка според нея е "най-възнаграждаващата работа в целия свят".

"Няма нещо, което да те подготви за това. Без значение колко чакаш. Без значение какво чакаш. Никога не си подготвен", допълва тя.

За Ким Кардашиян е напълно вярно, когато хората казват, че по време на родителството дните са дълги, а годините кратки, пише Insider. "Особено когато са бебета и ги храниш... настава пълна лудост. И все пак е най-добрият хаос."

Риалити звездата казва, че по време на пандемията отглеждането на децата ѝ е било още по-трудно, дори "безумно". Имало е моменти, когато с дни не ѝ е оставало време да си измие косата или пък не си е сменяла пижамата. "Беше лудост, разбирате ли?"

Ким Кардашиян с участие в дванайсетия сезон на сериала “Зловеща семейна история”

Ким Кардашиян в ново амплоа

С какво се похвали риалити звездата

Едва ли има родител, който да не е влизал в положението на Ким. А и нека имаме предвид, че тя е самотна майка с цели четири деца, които тепърва развиват характер. Остава ни да ѝ пожелаем с времето предизвикателната ѝ роля на майка да става все по-лека и децата ѝ да израснат здрави и щастливи.