Откакто взеха решението да заживеят начисто зад Океана, принц Хари и Меган Маркъл плащат огромни суми за охрана всеки месец. Въпреки че медийният интерес към тях сякаш намаля в последните месеци, папараците не спират да ходят по петите им и съпрузите явно не се чувстват сигурни, ако нямат зад гърба си едни от най-добрите охранители.

Меган Маркъл и специалният начин, по който отбеляза Деня на майката

Меган Маркъл отново с повод за празник

Съпругата на принц Хари е пример за подражание

В деня на коронацията на крал Чарлз бяха разпространени папарашки снимки на Меган от нейна разходка сред природата. Някои я обвиниха, че тези кадри са добре обмислен ход, с който иска да покаже на всички как не се интересува от случващото в кралския двор и много повече харесва сегашния си живот.

По-наблюдателните пък забелязаха от снимките, че Хари и Меган май си имат нов бодигард. И той не е случаен, а добре познат в звездните среди зад Океана. Същият мъж сме виждали преди няколко години да ходи плътно зад Ким Кардашиян и да се грижи никой да не припарва до нея.

Преди дни друг бивш охранител на Маркъл коментира, че тя най-вероятно е наела новия не само с цел сигурност, но и за да покаже, че може да си позволи някой от малкия отбор елитни бодигардове, които са любимци на богатите и известните, предава Page Six.

Меган Маркъл вече има договор с агенцията на звездите William Morris Endeavor

Нищо не може да спре Меган Маркъл

Херцогинята на Съсекс с пореден професионален успех

Няколко месеца по-рано Хари и Меган уволниха своя предишен охранител, който може да се похвали, че е работил и за Майкъл Джексън. Оказа се обаче, че обича да кара пил и това му струва възможността да охранява бившата кралска двойка.