Кейти Холмс е сред знаменитостите, които задават модни тенденции. Особено когато става въпрос за ежедневни визии, уж съвсем непретенциозни, но всъщност впечатляващо подбрани.

Том Круз, Кейти Холмс, Сури Круз и как изглежда порасналата дъщеря на актьорите

Как изглежда дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс на 16 г.

Истинско копие на майка си

През октомври тя накара всички да погледнат с други очи на дънковата риза и карго панталоните, които комбинира в един аутфит. През 2019 г. пък впечатли със секси ежедневна визия с разкопчана кашмирена жилетка, под която носеше единствено бюстие.

Сега за стила на Кейти Холмс се заговори отново. Доста шум се вдигна около така наречената ѝ визия Jingle Ball. Актрисата провокира доста бурни мнения в социалните мрежи през последните няколко дни заради облеклото си от концерта на iHeart Radio Jingle Ball, който се състоя в Ню Йорк.

Снимка 599537

Източник: GettyImages

Изненадваща беше комбинацията на тъмносиня "рокля" без презрамки с широки дънки и черни маратонки. В последствие се оказа, че "роклята" е всъщност горна част на марката Tove. Според мнозина тоалетът е просто несполучлив, но по думите на стилиста на Кейти Холмс той е бил много добре обмислен. Главната му идея е била да бъде удобен, тъй като все пак на концерт се танцува доста.

"Решихме, че наситеният цвят и финият ефект на горнището са елегантни и ще бъдат забавни, ако се съчетаят с дънки, създавайки по-младежко усещане за Jingle Ball", споделя Бри Уелч, личният стилист на актрисата пред The New York Times. Тя разкри още, че маратонките са на марката Maison Margiela, а дънките модел Wilder са на Reformation.

Кейти Холмс, The Wanderers и новината за участието на актрисата в новата театрална постановка

Голямото завръщане на Кейти Холмс

С какво ни изненада актрисата

Останалата част от визията на Кейти Холмс е доста семпла. Косата ѝ е спусната свободно на небрежни вълни, а аксесоарите - почти незабележими. Актрисата е сложила само сапфирени обици и халка на носа си, пише People.