За Кейти Холмс успехите в кариерата не спират. Наскоро тя представи Alone Together (в който не само участва, но и режисира) на премиерата му на тазгодишния фестивал Tribeca.

Кейти Холмс и появата ѝ на модното шоу на Tom Ford с нетипична за нея визия

Кейти Холмс както не сме я виждали досега

Само такава рокля оставаше да облече

И докато ние чакаме лятото, за да излезе въпросният филм, актрисата вече се е захванала със следващия си проект.

Той обаче не е свързан с киното, а с театъра. Кейти Холмс и преди е участвала в постановки. Всъщност, тя прави дебюта си на Бродуей през 2008 г. в All My Sons, където си партнира с Джон Литгоу, Даян Уист, Патрик Уилсън и Беки Ан Бейкър. По-късно, през 2012 г. актрисата се появява и в друго представление - Dead Accounts.

Сега на Кейти Холмс ѝ предстои нова роля в нова пиеса. В озаглавената The Wanderers актрисата ще изиграе не просто коя да е роля, а главната. Засега се знае, че няколко пъти предпремиерно постановката ще се играе на сцената на Laura Pels Theatre в Ню Йорк от 26 януари 2023 г., а след това - премиерно от 16 февруари. Зрителите на The Wanderers обаче ще имат време да я гледат само до 26 март.

Какво може да се очаква от представлението издава накратко представеният сюжет.

Кейти Холмс, Боби Уутън и появата им на фестивала “Трибека”

Кейти Холмс отново е обвързана жена

Актрисата показа гаджето си на важно събитие

Историята разказва за двама ортодоксални евреи. Това са Естер и Шмули, отскоро женени, но бъдещето им е вече записано в законите на Тората. Светският евреин Ейб пък е известен романист, който вярва, че може да напише собственото си бъдеще. Изненадващо собственият му брак се оказва поставен под изпитание, когато се появява филмовата звезда Джулия. Пиесата поставя въпроса дали можем ли да бъдем щастливи с това, което имаме, докато го имаме, пише Deadline.