Кейт Мидълтън е готова на всичко, когато става дума за каузите, които защитава като принцеса на Уелс. Включително и да влезе в затвора. На 12 септември беше на посещение в HMP High Down - затвор в Съри със специална програма за третиране на наркозависими.

Признанията на принц Уилям и Кейт Мидълтън в подкаста The Good, The Bad and The Rugby

Какво може да разплаче принц Уилям

И кога съпрузите стават противници

41-годишната Кейт пристъпи зад решетките, като мина през целия процес, през който преминават посетителите на затворниците. Тя разговаря и с някои от 1100-те мъже в затвора, които й разказаха за различните програми.

Някои от тях са в помощ на наркозависими затворници, други подпомагат страдащите от алкохолизъм, един от проектите е специално разработен за осигуряване на здравословни отношения между затворниците и семействата им.

Снимка 633557

Източник: GettyImages

Нямаше как обаче много хора да не забележат, че Мидълтън беше с превързани пръсти на дясната ръка. Оказа се, че става дума за минимално нараняване. Говорител на двореца Кенсингтън потвърждава пред People, че принцесата е пострадала, докато е скачала с децата си на батут.

Снимка 633555

Източник: GettyImages

Батутът е едно от любимите занимания на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис. А майка им често се включва в него не само, за да е с тях, но и като възможност за малко физическа активност в натовареното си ежедневие.