Задълженията на принц Уилям и Кейт Мидълтън нямат край. След като той се изяви като продавач на вестници из улиците на Лондон, а тя посети център за събиране на хигиенни материали за бебета, двамата се включиха в една тъжна годишнина.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и новината, че семейството се мести от Лондон в Беркшир

Голяма промяна за Уилям и Кейт

Както и за трите им деца

Кейт и Уилям присъстваха на възпоменателната служба в памет на жертвите на пожара в Гренфел Тауър.

През юни 2017 г. в 24-етажната жилищна сграда в Лондон избухна пожар, при който починаха 72 човека. Службата, която почете различните религии на загиналите в трагедията, се състоя на метри от вече изоставения жилищен блок.

Преди нея принцът и херцогинята се срещнаха с близки на загиналите и оцелели от пожара. Двамата положиха венци на мястото и разговаряха с събралото се множество. Това е първата служба за жертвите на пожара от 2019 г. насам. Традицията беше прекъсната за две години заради пандемията.

Снимка 577671

Източник: GettyImages

Дори и при такъв повод Кейт Мидълтън отново беше образец за стил. Тя беше облякла бяла рокля с колан Suzannah London, комбинирана с обувки в черно и бяло, и платнена чанта. Роклята е поредната дреха, която Кейт носи повторно - за първи път сме я виждали с нея на турнира "Уимбълдън" през 2019 г.