Едно от дългоочакваните събития тази година - Платиненият юбилей на кралицата, едва отмина, но ето че предстоят още сериозни промени в кралското семейство. Те засягат херцога и херцогинята на Кембридж.

Най-забележителните тоалети на Кейт Мидълтън от честванията на Платинения юбилей

Защо всички обсъждат Кейт Мидълтън

Съпругата на принц Уилям с право се радва на внимание

Принц Уилям и Кейт Мидълтън скоро няма да живеят в Лондон.

Заедно с трите им деца те ще преместят от двореца Кенсингтън в ново жилище в Беркшир, на около 50 км от английската столица и съвсем близо до замъка Уиндзор, където живее кралица Елизабет.

Снимка 558497

Източник: iStock

Новата съобщават от Sunday Times, като уточняват и мотивите за това решение. Те са свързани с деветгодишния принц Джордж, седемгодишната принцеса Шарлот и четиригодишния принц Луис.

Снимка 576810

Източник: GettyImages

Двете по-големи деца приключват обучението си в началното училище Thomas's Battersea и ще бъдат записани в друго учебно заведение в Уиндзор. Друга причина за преместването на семейството на принц Уилям е, че в Беркшир живеят Каръл и Майкъл Мидълтън, родителите на Кейт.

От Sunday Times намекват също, че близостта на семейството до замъка Уиндзор само ще подготви Уилям, Кейт и трите им деца за по-нататъшното им преместване именно там. Според изданието бъдещият крал принц Чарлз няма намерение да се мести в Уиндзор.