Напоследък отношенията между принцовете Уилям и Хари, както и тези с техния баща Чарлз, са в центъра на вниманието. И докато някои още се чудят дали Меган и Кейт все пак си говорят или не, в британските медии излезе нова информация за връзката между херцогинята на Кеймбридж и Камила Паркър.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън, кралица Елизабет Втора и ще се преместят ли да живеят в Уиндзор

Уилям и Кейт ще направят това, което Хари и Меган не успяха

Любимци с привилегии

Виждали сме двете неведнъж на официални събития, но никога нещо в поведението им една към друга не е правело особено впечатление. Не можем да определим отношенията им като напълно безоблачни, но със сигурност двете нямат кой знае какво да делят.

Освен едно - любовта на хората. И защото тя цялата е за Мидълтън, Паркър често тайничко я ревнува. Все пак, тя е съпругата на бъдещия крал на Великобритания, но всички харесват много повече нейната снаха и няма изгледи това да се промени.

Снимка 545880

Източник: GettyImages

Паркър не смята, че Кейт е достойна за толкова висока роля в кралското семейство, защото не е от благородническо потекло, за разлика от нея. Но пък има и нещо общо между двете - всяка е имала своите трудни периоди като част от монархията и със сигурност може да научат много една от друга, предава Express.

Принц Хари, Меган Маркъл и ще получат ли прошка от Камила Паркър

Ще прости ли Камила на Хари и Меган

С какво я ядосаха

Припомняме, че за сватбата си с принц Уилям Мидълтън получи специален персонализиран подарък от Камила на стойност няколко хиляди долара - златна гривна. А сега научаваме и че Паркър всъщност е била тази, която е убедила херцогинята на Кеймбридж да бъде с тиара на церемонията, за да е в крак с протокола. И от тогава Кейт гледа да не си позволява много своеволия.