Принц Хари и Меган Маркъл винаги са искали да бъдат като принц Уилям и Кейт Мидълтън. Но когато видяха, че няма да успеят, заявиха, че са различни и напуснаха кралския двор. С това тяхно решение ангажиментите на херцога и херцогинята на Кеймбридж станаха още повече, а ролята им за монархията - още по-значима.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и подаръкът за милион долара, който направиха на принц Хари

Подаръкът за милиони, който Уилям и Кейт направиха на Хари

Напук на всичко останало

Затова и не е особена изненада новината, която бе разпространена в британските медии в последните дни - че принц Уилям и Кейт Мидълтън се подготвят да се преместят в замъка Уиндзор, където кралицата прекарва по-голямата част от времето си.

Когато Хари и Меган станаха съпруг и съпруга през 2018 г. се предполагаше, че ще живеят в Nottingham Cottage в замъка Кенсингтън. Вместо това бе обявено, че ще реновират Frogmore Cottage в имението Уиндзор, където смятат да бъде семейния им дом. Оказва се обаче, че това не е бил първоначалният им, а единственият останал избор.

Снимка 491646

Източник: iStock

Херцогът и херцогинята на Съсекс са попитали кралицата дали не могат да се нанесат в самия замък Уиндзор, но са получили отрицателен отговор. Различен обаче ще бъде той при същото питане от страна на Уилям и Кейт.

Според кралски източници, цитирани от Daily Mail, те вече са дискутирали евентуалното си преместване с трите си деца, защото в Кенсингтън се чувстват пренебрегнати и далеч от всичко. А замъкът Уиндзор е огромен, пък и 95-годишната Елизабет Втора със сигурност се нуждае от компания.

Меган Маркъл, Кейт Мидълтън, булчинските им рокли и коя е по-популярната

Меган пак е преди Кейт

Ето в какво

Има и друг плюс, ако херцогът и херцогинята на Кеймбридж сменят местоживеенето си - родителите на Мидълтън ще са по-близо до тях и ще могат да се виждат по-често.