Когато говорим за конфликта на принц Хари и Меган Маркъл с кралския двор, най-често се споменават имената на кралицата, принц Уилям и принц Чарлз. Но, оказва се, една друга личност от кралското семейство също още не може да прости на херцога и херцогинята на Съсекс за постъпките им в последните месеци.

Принц Хари, Меган Маркъл и има ли напрежение между тях и кралица Елизабет Втора

Какво раздели отново Хари, Меган и кралицата

Само слухове или нещо повече

Според източници, близки до двореца, Камила Паркър едва ли някога ще даде прошка на доведения си син и съпругата му за болката, която причиниха на нейния съпруг. Чарлз бе обект на сериозни критики от страна на принц Хари, някои от които, като тези за спряната издръжка, впоследствие се опровергаха.

Въпреки това, разочарованието остава, а и Хари и Меган сякаш не си правят много труда да подобрят отношенията си с жената, която измести принцеса Даяна в сърцето на принц Чарлз. 

Снимка 525229

Източник: GettyImages

А Камила, като една вярна и предана съпруга, е готова да защитава интересите на бъдещия крал, независимо каква точно е истината за връзката между него и по-малкия му син, предава Daily Mail.

Принц Хари, Netflix, Heart of Invictus и за какво херцогът на Съсекс ще се върне на Острова

Причината принц Хари да се върне пак на Острова

Този път е малко по-различна

На фона на всичко това пък идва и новината, че кралица Елизабет Втора вече е достигала предела си на търпение и е възможно съвсем скоро да поведе дело за клевета срещу херцога и херцогинята на Съсекс заради всички обвинения срещу кралския двор, които изрекоха напоследък.