Благодарение на риалити предаването The Kardashians, кланът Кардашиян-Дженър придоби огромна популярност. Във всеки епизод зрителите стават свидетели на семейните препирни на Ким Кардашиян и компания.

Кои са най-богатите членове на семейство Кардашиян-Дженър

Кои са най-богати в семейство Кардашиян-Дженър

Една от тях е милиардерка

А в един от последните не скандалите са се оказали най-интересни. В него виждаме как Кендъл Дженър е на гости на майка си Крис Дженър и спонтанно решава, че ще си направи салата, за да хапне.

Отхвърля предложението на Крис готвачът да се погрижи за това и се заема сама. Като първо решава да си нареже краставица, което се оказва доста по-трудно от очакваното. На човек може да му стане хем жал, хем много смешно как Кендъл Дженър се опитва да реже краставицата.

Виждайки това, майка ѝ отново предлага готвачът на семейството да се заеме с тази задача, но моделът настоява, че може да се справи. Е, не след дълго признава пред камерата, че не я бива много в рязането. А тези няколко секунди на мъка станаха повод за безброй подигравки в социалните мрежи.

MET Gala 2022, Ванеса Хъджинс, Кендъл Дженър и предизвикателните им тоалети

Защо всички говорят за Ванеса Хъджинс и Кендъл Дженър

Още от MET Gala 2022

В Twitter например потребители изразяват мнението си, че опитите на Кендъл да нареже краставицата са най-трагичното нещо, което някога са виждали. Други пък се шегуват, че се чувстват така сякаш превъзхождат модела, но едновременно с това и бедни.