Съвсем нормално е дни след провеждането на MET Gala да продължава да се говори за събитието. Така е всяка година и тази няма да направи изключение в това отношение.

MET Gala 2022, Лори Кумбо, Боби Диги Олиза и годежът им на червения килим

Голямата изненада на MET Gala

Никой не очакваше това да се случи

В същинския океан от различни и нестандартни тоалети тази година особено впечатление ни направиха два. И не само защото са прозрачни и секси, а и защото две момичета, които са ни присърце, решиха да са с тях.

Кендъл Дженър реши да ни прикове вниманието по два начина. Първият бе с пищната си рокля на Prada, с която сигурно трудно се качва по стълби заради големия обем. Но от кръста нагоре виждаме просто прозрачен плат, които умело си играе с въображението.

Снимка 572792

Източник: GettyImages

По принцип Кендъл обича да експериментира, когато стане дума за MET Gala. Било то с нестандартни кройки на роклите си, било то с цвета им. От People припомнят, че дебютът си на събитието Дженър направи през 2014 г., а пък тази със сигурност ще остане в съзнанието ни.

Снимка 572791

Източник: GettyImages

И не само заради секси роклята, но и заради факта, че е решила да експериментира, боядисвайки веждите си в русо. Което няма как да не отчетем, че променя до някаква степен начина, по който изглежда.

MET Gala 2022, Ким Кардашиян, роклята на Мерилин Монро, с която се появи, и с колко килограма е трябвало да отслабне

Килограмите, които Ким свали, за да облече роклята на Мерилин Монро

Всичко е било добре обмислено

Ванеса Хъджинс също обра точките с тоалета си за MET Gala 2022. По принцип знаем, че актрисата е секси, но тази година тя реши не само да ни го напомни, а направо да ни го залепи на челото.

Снимка 572790

Източник: GettyImages

Хъджинс не остави много на въображението (или точно обратното) с прозрачната си черна рокля на Moschino. Това е едва второ появяване на актрисата на MET Gala, след като през 2015 г. за първи път мина по червения килим, но тогава роклята ѝ беше далеч по-консервативна.

Снимка 572789

Източник: GettyImages

Отново от People напомнят, че тази година дрескодът на събитието бе Gilded Glamour - термин, който според Vogue, отразява периода между 1870 г. и 1890 г., който е познат с индустриализацията и издигането на исторически фигури като Джон Рокфелер и Дж. П. Морган.

На афтърпартита след събитието също е било много интересно за гледане. От Cosmopolitan разбираме, че Бела Хадид е посетила клуб Zero Bond, облечена в предизвикателна рокля на Burberry, която по-скоро напомня на бельо.

Не сме изненади от избора ѝ, защото тя обича и да провокира, и да привлича погледите върху себе си.