Наскоро Кайли Дженър предизвика острите критики на своите последователи, след като стартира кампания в социалните мрежи за набиране на средства в помощ на фризьора Самуел Рауда. Тогава 23-годишната риалити звезда побърза да се защити и извади няколко аргумента в своя полза. И те донякъде я оправдаха.

Кайли Дженър, инцидентът с гримьора й Самуел Рауда и как ядоса феновете си

Когато Кайли Дженър моли за пари

Не го очаквахме от нея

Тези дни People съобщи за публикация в Instagram, но не от профила на Кайли, която представя звездата в нова, положителна светлина. Автор на поста е кънтри певецът Хари Хъдзън - дългогодишен приятел на Дженър, който успява да пребори рак.

Именно за да го подкрепи, още през 2017 г. Кайли стартира кампания за набиране на средства в помощ на онкоболни младежи.

Дженър и двете благотворителни организации - Teen Cancer America и Hey, I'm Here For You (зад която стои Хари Хъдзън), успяват да съберат 500 000 щатски долара.

Даряват цялата сума на детската болница Вандербилт в Нашвил и благодарение на тяхната финансова помощ тези дни там отвори специализираното отделение Hey, I'm Here For You Teen Lounge.

То ще обслужва тинейджъри и юноши, болни от рак. Ще е оборудвано с видео игри, телевизор с голям екран, стая за медитация и пространство, в което пациентите да "взаимодействат" и споделят помежду си.

В прессъобщението по повод новината звездата казва, че е благодарна за възможността да бъде част от това благородно дело. Създаването на специализираното отделение нарича "невероятен процес" и отправя най-добри пожелания към всички пациенти и техните семейства.

Хари Хъдзън изказва благодарността си към Кайли за нейната подкрепа, както и огромната си радост от реализирането на съвместния им проект. Защото успява да "затвори цикъла" - от разболяването му през 2013 г. до днес, когато изглежда напълно излекуван.

Ийв Джобс, дъщерята на Стив Джобс и новото й гадже Хари Хъдзън

Най-малката дъщеря на Стив Джобс вече е голяма

И си има гадже

В момента 27-годишният музикант излиза с дъщерята на покойния Стив Джобс - Ийв Джобс, и ако съдим по публикациите й в Instagram, Хари Хъдзън се радва и на нейната подкрепа.