Около богатството на Кайли Дженър се повдигнаха много въпроси и дискусии с последните години. И дори и да не сме сигурни дали е или някога е била истинска милиардерка, но няма никакъв спор, че е достатъчно богата, за да си позволи всичко, каквото иска.

Кайли Дженър, Сторми и екзотичната ваканция по повод третия ѝ рожден ден

Специалният рожден ден на дъщерята на Кайли Дженър

Незабравимо преживяване

А парите, които притежава, се превърнаха тема на спорове в социалните мрежи в последните дни, в които дори самата тя се намеси.

Причина за тях стана новина, че гримьорът Самуел Рауда е претърпял инцидент и се е наложило да бъде опериран. А самата риалити звезда и бизнесдама сподели в профилите си в социалните мрежи кампания за набиране на средства за лечението му.

Това веднага предизвика вълна от коментари на потребители, които недоумяват защо Кайли сама не плати необходимата сума, която за нейните милиони е нищожна, вместо да моли последователите си да дават от своите пари.

Критиката успя сериозно да подразни и засегне Дженър и тя реши да й отговори, отново в социалните мрежи.

"За мен е много важно да изясня тези фалшиви твърдения, че съм искала пари от своите фенове и не съм плащала медицинските разходи на гримьора си", започва тя. И веднага бърза да поясни, че Сам в момента не е неин гримьор, но са работили заедно и тя го смята за "най-сладкия".

След като е видяла публикацията на настоящия си гримьор и приятел Ариел за кампанията за събиране на средства, веднага му се е обадила, за да разбере повече за състоянието на Рауда. Първоначалната цел е била 10 хиляди долара, като Кайли веднага е превела 5000. Така с вече събраните 6000, тя е била постигната.

А споделянето на кампанията Кайли е направила, за да добие тя повече гласност и все пак ако някой иска, също да дари известна сума. "Всеки, който ме познава, знае, че правя нещата от сърце и се опитвам винаги, когато мога, да бъда полезна", заявява Дженър.

Чарлийз Терон, Кайли Дженър и приличат ли си двете

Чарлийз Терон и Кайли Дженър - кой кой е

Интересно сравнение

Събирането на средства продължава, като в момента търсената сума е 120 хиляди долара, от които над 100 хиляди вече са налични. И със сигурност този резултат нямаше да бъде постигнат, ако не се беше разшумяло така покрай Кайли.