Катрин Зита-Джоунс е една от известните дами, която следим с особен интерес в социалните мрежи. 

Катрин Зита-Джоунс, естествената красота и селфито с посивяла коса и без грим

Катрин Зита-Джоунс без грим и с бели коси

Да живее естествената красота

Актрисата изглежда страхотно, винаги е била защитник на естествената красота и ни доказва, че една жена може да посреща годините красиво, без да се притеснява за бръчките и посивелите коси.

Разбира се, Зита-Джоунс не разчита само природата да е благосклонна към нея, а полага необходимите грижи, за да се поддържа във форма и да се чувства добре в кожата си

От няколко дни звездата от "Маската на Зоро" е на слънчева ваканция с яхта по Средиземноморието в компанията на съпруга си Майкъл Дъглас. Тя публикува няколко селфита на двамата и се пошегува, че никак не са добри в този тип снимки в близък кадър. Но пък отново успяха да ни усмихнат със своята непринуденост и любовта, която въобще не крият.

След това Зита-Джоунс качи и две кратки видеа, с които отново ни оправи настроението. На първото я виждаме да плува край яхтата.

Но по-важно е пояснението, което дава за ситуацията - че току-що си е измила косата, но много е искала да се топне в морето. Затова и плува малко странно - за да не си намокри косата. А принципно се справя много по-добре с плуването - почти като Майкъл Фейпс.

На второто видео актрисата ни демонстрира йога умения, облечена в цял черен бански. На палубата на яхтата тя прави редовната си тренировка и демонстрира завидна за своите 51 години гъвкавост.

Катрин-Зита Джоунс, кафето, чаят, шоколадът и какво още съдържа менюто на актрисата

Какво включва менюто на Катрин-Зита Джоунс

Има ли и десерт

Като я гледаме не само искаме да сме на нейно място на яхтата, но и се мотивираме да следваме примера й. А резултатът от плуването и йогата е на лице - Катрин изглежда прекрасно.