Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън прекъсна майчинството си само за ден, за да присъства на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл. А след това отново се възползва от полагащия й се отпуск. И видимо оползотворява дните си без официални ангажименти по най-добрия начин.

В края на миналата седмица Кейт бе забелязана заедно с две от децата си - Шарлот и Джордж, на конни състезания. Подобни спортни събития често се радват на гости от кралския двор. Този път на трибуните и извън тях видяхме не кралицата, която е запален фен на ездата, а родилата преди месец херцогиня.

Мидълтън отново демонстрира своята перфектна форма, която въобще не загуби и по време на бременността. За да успее съвсем да се слее с тълпата от зрители, тя заложи на рокля Zara, чиято цена е повече от достъпна - 40 евро.

Кейт Мидълтън срещу останалите родилки

Кейт Мидълтън срещу останалите родилки

Мрежата прегря

А Шарлот и Джордж отново се превърнаха в център на внимание със своята непринуденост. Двамата сладко-сладко похапнаха сладолед под зоркия поглед на майка си. Някъде там, между пушещите скари и дървените масички за хранене.