Раждането на третото дете на принц Уилям и Кейт Мидълтън - очаквано - се превърна в голямо събитие за целия свят.

Докато медиите и потребителите на социалните мрежи се надпреварваха да коментират, да разкриват подробности и да правят предположения, херцогинята на Кеймбридж напусна родилното едва седем часа след раждането.

И изглеждаше така, както много жени по света никога няма да изглеждат.

Разбира се, за крайния резултат, който видяхме на стълбите на Lindo Wing, се е погрижил екип от стилисти, гримьори и фризьори. Но не можем да отречем, че се изисква огромна сила и на тялото, и на духа, за да се извърши подобна постъпка, граничеща с героизъм.

И реакциите от нея не закъсняха, маркирани с полюсни емоции.

Едни смятат, че това си е чисто издевателство над бедната Кейт. Но повечето приемат с възхищението факта, че тя е приела наистина на сериозно своята роля на член на кралското семейство.

А мненията на майките се оказват най-любопитните в случая. Много жени от цял свят публикуваха свои снимки как изглеждат седем часа след раждането. Едни спят непробудно от упойка, други не могат да си намерят място от болка, трети изглеждат сякаш сега се будят от дълъг зимен сън.

И всички те нямат нищо общо с Кейт и нейната бляскава визия без нито един кичур, който да не си е на мястото. Появиха се дори колажи, в който срещу снимката на херцогинята е поставена такава на Роки след боксов мач с надпис "Аз, седем часа след раждането".

Явно появата на бял свят е успяла да повлияе емоционално не само на британските граждани, но и на дамите, които не си спомнят с много добро раждането на своите деца. Не едно и две откровения се появиха в социалните мрежи в последните дни.

Всички те са в пълен контраст с бляскавото и тържествено раждане на новия английски принц.

Така Кейт Мидълтън, която многократно е сравнявана с принцеса Даяна и е определяна като любимката на народа, успя още повече да се раздалечи от останалите дами.

Хранителният режим на Кейт Мидълън преди и след раждането

Хранителният режим на Кейт Мидълън преди и след раждането

И тя е като нас, но не съвсем

Има два типа жени - Кейт и всички останали. Май така се получава...