Коронацията на крал Чарлз е точно след десет дни. Вече е ясно, че принц Хари ще пристигне за събитието в Лондон, като ще участва единствено в официалната церемония в Уестминстърското абатство. Ще бъде сам, без семейството си.

Принц Хари в Англия, Меган Маркъл в Калифорния и защо всички са доволни от това

Хари и Меган - разделени

За благото на монархията

Докато дойде този момент обаче Хари използва всяка минута да е със съпругата си и децата си. Двамата с Меган Маркъл бяха забелязани на мача между Лос Анджелис Лейкърс и Мемфис Гризлиз в Лос Анджелис на 24 април вечерта.

Херцозите на Съсекс правеха опит да останат сравнително незабелязани, но камерите, които показват зрителите по трибуните, успяха да ги засекат и да прожектират лицата им на голям екран. Традицията повелява показваната двойка в такъв момент да се целуне, но Хари и Мегън не го направиха.

За сметка на това пък бяха образец за калифорнийски шик. Маркъл беше избрала ленен костюм с къси панталони и блейзър в прасковено розово на лосанджелиския дизайнер Staud, комбиниран със семпъл бял тишърт. Високите токчета в бежово Aquazzura придават елегантност на привидно небрежния тоалет.

Хари също беше загърбил дрескод повелите на кралския двор - облечен също в бяла тениска, той носеше джинси, кецове и тъмно сако. В ръцете на съпругата му остава задачата да организира празника по случай четвъртия рожден ден на сина им Арчи, който се пада точно в деня на коронацията 6 май.