Един от големите въпроси, свързани с коронацията на крал Чарлз и Камила, вече е разрешен. Принц Хари потвърди вчера - 12 април, че ще присъства на церемонията в Лондон. Той обаче ще пристигне сам без семейството си.

Принц Хари най-после даде отговор ще присъства ли на коронацията

Принц Хари най-после проговори

Седмица след крайния срок

Според Бъкингамския дворец "херцогинята на Съсекс ще остане в Калифорния с принц Арчи и принцеса Лилибет". Това изявление е знаково не само заради това, че вече знаем със сигурност, че Меган няма да присъства на коронацията.

Но и защото за първи път представители на кралското семейство се обръщат към децата на принц Хари с новите им официални титли - принц и принцеса. Арчи навършва четири години в деня на коронацията 6 май, като майка му подготвя парти у дома, твърдят People.

От следящите изкъсо кралските проблеми Express пък научаваме, че финалното решение за това кой от семейство Съсекс, как и за колко време ще бъде в Англия за коронацията, идва след седмици "трансатлантическа игра на пинг-понг".

Снимка 601497

Източник: GettyImages

Очевидно забавянето на отговора на Хари и Меган не идва единствено заради тях, но и заради тайните преговори, които води Бъкингамският дворец с тях. Както отбелязват отново Express, много хора са си отдъхнали при новината, че Меган Маркъл няма да бъде на коронацията.