Ефектът на Меган Маркъл е видим не само върху модната индустрия, но и върху нейния бъдещ съпруг. Броени дни остават до така чаканата сватба, а промяната в младоженците е видима. Особено в принц Хари.

Покрай своята запалена по спорта и здравословното хранене любима, той е успял да трансформира фигурата си. Поглеждайки назад към снимки на по-малкия син на принцеса Даяна и принц Чарлз виждаме, че има разлика в теглото на принц Хари тогава и сега. Въпреки че трябва малко повече да се вгледаме, и то в профил.

Принц Хари и страстта към джънк фууд-а

Източник: GettyImages

Принц Хари и страстта към джънк фууд-а

Той никога не е бил дебел, но и никога не е бил толкова втален, колкото сега. С неговото телосложение свалените дори четири-пет килограма са си видима промяна.

Явно предсватбената диета на Меган Маркъл дава желания ефект. Още миналата година актрисата успя да го убеди да тръгне на фитнес - срещу 575 паунда на месец. Все пак, говорим за кралска особа.

Снимка 353654

Източник: GettyImages

Бъдещият младоженец неведнъж бе заснеман от фотографи да излиза изтощен от залата, но и видимо доволен от себе си и от жената, която реши да го вкара в правия път.

Преди години принц Хари често можеше да бъде забелязан да яде вредна храна, най-често от вериги за бързо хранене. И го правеше без притеснения и угризения, припомнят от Daily Mail. А сега гордо заявява, че се е отказал дори от любимата си пица.

Меган Маркъл е запален фен на здравословното хранене и явно е драснала клечката на тази мания и в своя бъдещ съпруг. А той, като добър мъж, слуша и се съгласява.

Снимка 353655

Източник: Facebook / Prince Harry and Meghan Markle - Fans

Така кралският наследник е започнал да пие много фрешове, да редуцира въглехидратите и да заменя хамбургерите с киноа и други суперхрани.

Актрисата ежедневно прави плодови и зеленчукови смутита на своя годеник и попарва бързо желанието му да яде месо. Сега хладилникът на бъдещите съпрузи е пълен с хумус, кейл, морски дарове и салати.

Ефектът Меган Маркъл

Ефектът Меган Маркъл

Как стана всеобща любимка

Явно любовта наистина прави чудеса с хората. А Меган много добре знае как да контролира тази сила. Така на сватбата и двамата ще бъдат в най-добрата си форма, защото целият свят ще гледа в тях.