Откакто влезе в ролята първо на тайна приятелка, а след това и на годеница на принц Хари, Меган Маркъл се превърна в една от най-коментираните дами. Точно както Кейт Мидълтън преди години, звездата от сериала "Костюмари" има още доста какво да учи за кралския етикет и стил, но напредъкът й е забележим с всеки изминал ден.

В последните години Маркъл демонстрира семпъл и елегантен стил. Един вид - на хубав човек всичко му отива. Тя много добре знае, че не е необходимо да показва прекалено много плът, за да бъде секси. И определено знае как да превърне най-обикновена черна рокля в най-силното си оръжие.

Снимка 352836

Източник: GettyImages

Именно по тези причини актрисата и годеница на принц Хари се превърна в пример за подражание на много жени по целия свят. Затова и сравненията между нея и Кейт Мидълтън са неизбежни. И двете успяват да се превърнат в най-добрата реклама на редица модни марки.

Снимка 352838

Източник: GettyImages

Каквото облече Меган, на другия ден наличностите са изчерпани. Начинът й на обличане се превърна в печеливша индустрия. А печелят най-вече производителите на дрехи. Но, както Independent пояснява, покрай нея "намазват" и десетките модни блогъри, които следят изкъсо всяка нейна поява и бързат да разкрият марката на дрехите й.

Снимка 352837

Източник: GettyImages

И в крайна сметка, всички са щастливи - и почитателките, и производителите, като се формира един затворен кръг на влияние, в средата на който е годеницата на принц Хари. И тя осъзнава това много добре.

За нея не е нещо ново да бъде пред обективите, на червения килим и в центъра на вниманието. Демонстрира стил, който не е достъпен и подходящ само за членове (в това число и бъдещи) на кралското семейство. В повечето случаи дрехите са на приемливи цени, което пък й печели симпатии.

В гардероба на Меган Маркъл

В гардероба на Меган Маркъл

Уроци по стил

Когато имаме възможността да копираме визита на някоя известна личност, на която симпатизираме, това автоматично я прави по-симпатична за нас. Чувстваме я по-близка. А ефектът Меган Маркъл тепърва ще разраства своето влияние.