За последно видяхме Брадли Купър и Ирина Шейк заедно на червения килим на Оскарите през февруари. Тогава въпросът бе дали моделът наистина ревнува от близостта между нейния любим и Лейди Гага. А сега, няколко месеца по-късно, за звездната двойка говорим в минало време.

Новината за раздялата на Брадли и Ирина може би успя да ни изненада, но сякаш бе и предизвестена покрай всички слухове в последните месеци. Е, и на богатите и известните се случват такива неща, а животът си продължава.

Шейк си взе кратка почивка на екзотично място, от където ни зарадва със свои секси снимки. Скоро след това се върна към обичайния си начин на живот и модните ангажименти.

Снимка 429439

Източник: GettyImages

В края на миналата седмица Ирина взе участие в модно ревю на марката LuisaViaRoma по случай 90-ия й юбилей. Това бе първото официално появяване на модела след новината за раздялата с Брадли Купър.

И, случайно ли не, Шейк излезе на подиума, преобразена като фатална жена - черна, кожена рокля с голи рамене, кожени ръкавици и секси черни чорапи. Вторият тоалет, с който се появи на котешката пътечка, бе костюм с мъжка кройка, под който напълно целенасочено се подава прозрачно бюстие и жартиери.

Ирина Шейк, Брадли Купър и причината за раздялата им

Лейди Гага ли е причината за раздялата на Брадли Купър и Ирина Шейк

Истината по този въпрос

Цялостната й визия на обезоръжаващо фатална жена бе допълнена от черни обувки на висок ток и провокативен поглед. Сякаш моделът имаше нужда точно от този образ, за да покаже, че раздялата не може да я сломи, пише People.