В края на миналата седмица научихме от People, че Брадли Купър и Ирина Шейк вече не са заедно. Макар че нито един от двамата няма официално обръщение към медиите и феновете, за да потвърди новината, предположенията за възможните причини за раздялата им не спират.

Ирина Шейк, Брадли Купър и още подробности около раздялата им

Нови потвърждения, че Брадли Купър и Ирина Шейк вече не са заедно

А изглеждаха толкова щастливи

Отново според People, които се позовават на твърденията на близък до двойката човек, отношенията между Брадли и Ирина са "се променили", заради "Роди се звезда".

Филмът на Брадли Купър, който тази година беше номиниран за осем награди Оскар, остана в историята на церемонията по връчването на статуетките най-вече с "любовния" музикален дует между Лейди Гага и Брадли Купър.

Снимка 409618

Източник: GettyImages

Затова и много хора предполагат, че причината за раздялата на двойката е Лейди Гага, защото нещо се е случило в интимен план между нея и Брадли извън снимачната площадка. От изданието обаче бързат да изяснят, че това далеч не е така.

Лейди Гага, Брадли Купър и едно признание за отношенията им

Лейди Гага за отношенията си с Брадли Купър

Ето каква била целта

Според People основната причина се крие във факта, че заради снимките на "Роди се звезда" и многото работа, която е имал, Брадли често е отсъствал от семейното ложе. Това разбира се, се е отразило критично на отношенията му с Ирина. Двамата са охладнели един към друг и така и не са успели да събудят искрата на любовта отново.

Снимка 409025

Източник: GettyImages

Очевидно двойката е имала и други проблеми, които макар да са останали далеч от полезрението на медиите, са се задълбочили, заради отсъствието на Брадли. В крайна сметка двамата не се успели да се справят и са решили да се разделят.