Манията по Кейт Мидълтън е съвсем основателна, особено след като съпругът й стана настоящият престолонаследник на Великобритания. Покрай принцесата обаче на внимание се радват и нейните брат, и сестра.

Джеймс Мидълтън, първородният му син Иниго с Ализе Тевенет и странната кралска тенденция, която спази

Братът на Кейт Мидълтън и "традицията", която спази

Любопитна игра на съдбата

Пипа Мидълтън продължава да е една от най-елегантните дами в аристократичните кръгове на Острова. А Джеймс Мидълтън стана баща за първи път през октомври тази година. Той и съпругата му Ализе Тевенет се сдобиха с момченце.

В малкия Иниго Мидълтън се оказва специален по много причини. Първо - името му идва от баски език и означава "слязъл от планината". Второ - за разлика от децата на лелите си, той е роден в най-обикновена обществена болница в Хемшир.

А трета разлика с братовчедите му е най-съществена. Иниго е седмото внуче на Керъл и Майкъл Мидълтън, но първото, което ще носи фамилията Мидълтън. Като такъв той се явява и наследник на семейство Мидълтън.

Децата на Кейт Мидълтън принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис носят фамилията Уелс. А децата на Пипа Мидълтън Артър, Грейс и Роуз са взели фамилията на баща си Джеймс Матюс, припомнят Hello.