През миналата седмица стана ясно, че братът на принцесата на Уелс е станал баща за първи път. Джеймс Мидълтън и съпругата му Ализе Тевенет бяха забелязани да бутат бебешка количка в Лондон.

Братът на Кейт Мидълтън Джеймс Мидълтън и Ализе Тевенет станаха родители

Голямата промяна за брата на Кейт Мидълтън

Джеймс Мидълтън вече е баща

36-годишният Джеймс публикува няколко снимки в профила си в Instagram, с което потвърди новината. "Той е в живота ни едва от няколко седмици, но те се оказаха най-специалните седмици в моя живот, да опозная малкото ни момченце."

Братът на Кейт Мидълтън допълва, че не е бил подготвен за невероятните емоции, които е изпитал, след раждането на бебето. Той съобщава и как са го кръстили - Иниго. Според коментар под публикацията му, името е от баски произход и означава "онзи, който слиза от планините".

Снимките, които Джеймс е качил, са три: на едната се вижда ръчичката на детето заедно с медальон с любимото куче на Мидълтън Ела. На втората са четири от кучетата на семейството заедно с бебето в количка, а на третата бащата гордо носи сина си в кенгуру, като отново около него са кучетата.

Джеймс Мидълтън продължи любопитна традиции в рода си: първородното му дете е момче, подобно на тези на сестрите му. Кейт Мидълтън ражда принц Джордж през 2013 г., докато Пипа Милъдтън ражда първото си дете Артър през 2018 г.

В кралското семейство "традицията" е почти същата: първото дете на кралица Елизабет Втора е принц Чарлз, настоящият крал. Дъщеря й принцеса Ан първо ражда сина си Питър, а след това има дъщеря. Принцеса Даяна също става майка на синове. А принц Хари също първо се сдобива със сина, след това с дъщеря, припомнят People.