В началото на юли братът на Кейт Мидълтън съобщи в профила си в Instagram, че ще става баща за първи път. Той е относително скромен относно личния си живот и почти не съобщава подробности за него в социалните медии.

Джеймс Мидълтън и Ализе Тевенет очакват първото си дете

Голямата новина на брата на Кейт Мидълтън

Честито!

Точно заради това научаваме, че Джеймс Мидълтън и съпругата му Ализе Тевенет вече са родители по съвсем друг начин. Mail Online са ги заснели на разходка с бебешка количка в Нотинг Хил, Лондон, през тази седмица.

Което означава, че Ализе явно е родила преди известно време, но подробности за пола и името на бебето засега липсват.

Затова пък от медията уточняват, че количката, с която 36-годишният Джеймс разхожда първородната си рожба, е съвсем същата като тази, която сестра му - принцесата на Уелс, е ползвала за принц Джордж. Нищо чудно и да е същата количка - Мидълтън е известен с любовта си към екологични практики.

Джеймс Мидълтън, който разработва и продава собствена марка храна за кучета, и френската финансова анализаторка Ализе Тевенет се ожениха на 11 септември 2021 г. във Франция. В момента обаче живеят в Бъркшир близо до родителите на Джеймс. За Каръл и Майкъл Мидълтън бебето ще е седмо поред внуче.