Въпреки че през август Леонардо ди Каприо се раздели с Камила Мороне, с която бяха заедно цели четири години, любовният живот на актьора не спира да се обсъжда. Оттогава името му се свързва с не една или две жени, като най-често се споменават отношенията му с модела Джиджи Хадид.

Защо Леонардо ди Каприо се озова в съда

Защо Леонардо ди Каприо се озова в съда

Актьорът има подозрителни познати

Всъщност изобщо не е категорично ясно какви точно са те, тъй като според източници Лео ди Каприо се наслаждава на живота си като необвързан. Въпреки това обаче явно му харесва да излиза по срещи. Още от септември месец насам се спекулира, че с Джиджи Хадид имат нещо по-специално. Нито тя, нито той са коментирали публично слуховете, но според източник на E! News моделът и актьорът се забавляват много заедно.

"Те се опитват да останат сдържани, а тя се наслаждава на времето, което прекарват заедно. Джиджи е благодарна, че той се появи в живота ѝ точно в този момент и каза, че се нуждае точно от това - Лео е много спокоен и тя харесва връзката им да е небрежна и лесна."

Снимка 614155

Източник: GettyImages

На фона на предположенията, че между Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид може и да се случи нещо по-сериозно, се появят нови слухове. В тях е намесена водещата на американското предаване Love Island Мая Джама.

Наскоро тя разпали слуховете, че се среща с актьора не кой знае с какво, а просто с това, че носи колие с надпис "Лео" (което на английски означава и зодията лъв). В профила си в Twitter тя сподели, че си е казала, че няма да обръща внимание "на нито една от глупавите истории" и обясни, че надписът на колието ѝ просто символизира зодията ѝ. "Не се срещаме", категорична е Мая Джама.

Снимка 614156

Източник: GettyImages

Преди време тя се е срещала с британския рапър Стормзи и е била сгодена за баскетболиста от NBA Бен Симънс. За първи обаче името ѝ е свързано с това на ди Каприо по-рано тази година, когато двамата са прекарали време заедно в Лондон.

Леонардо ди Каприо, Еден Полани и това ли е новата 19-годишна приятелка на актьора

Това ли е новата 19-годишна приятелка на Леонардо ди Каприо

Актьорът няма спирка

Но, както самата Мая Джама уточни в Twitter, нищо романтично не съществува между нея и актьора. Тя дори завърши поста си с молбата: "Продължете напред, моля."