Откакто се раздели с Камила Мороне, името на Леонардо ди Каприо се спряга с различни жени. Една от последните, за които се заговори след Джиджи Хадид, беше 23-годишната Виктория Ламас - една от трите дъщери на Лоренцо Ламас ("Ренегат") от четвъртата му жена Шона Санд.

Сега обаче името на Леонардо ди Каприо е спрягано с дори още по-младо момиче. Ди Каприо беше забелязан на парти за издаване на мини албума на Елбони Райли, седнал до израелския модел Еден Полани. Полани е на 19, а Ди Каприо - на 48.

Ди Каприо е известен със своята склонност да излиза с много по-млади от него жени, нито една от които не е над 25 години, въпреки че той самият вече не е първа младост. Актьорът и Камила Мороне, също модел, се разделиха след четиригодишна връзка. Мороне беше навършил 25 години само месеци по-рано. Майката на Мороне е с две години по-млада от Ди Каприо. Пристрастията на Ди Каприо към по-млади жени го превърнаха в обект на подигравки през последните години и предполагаемата му връзка с 19-годишна не направи изключение.

"Приятелката на Леонардо ди Каприо е толкова млада, че опитът й в гимназията е прекъснат от COVID-19", пишат някои в Twitter, а други добавят: "Ако не знае "Кой натопи Заека Роджър", твърде млада е за теб", като с това имат предвид анимационния филм от 1988 г. Трети пишат: "Настоящата приятелка на Ди Каприо е на била на -7 години, когато излезе "Титаник".

И въпреки убедеността на редица медии и фенове на актьора, че Еден Полани е новото му гадже, според TMZ това, че двамата са един до друг по време на събитието, не означава нищо. Те се позовават на техен източник, според който Леонардо ди Каприо и израелския модел нямат връзка, а случайно стоят един до друг.

"Това, че Лео говори или да седи с момиче, не означава непременно, че се среща с нея", категоричен е източникът на изданието.