Може да измина повече от месец от новината за раздялата на Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес, но голяма част от феновете им все още не могат да проумеят как тази симпатична двойка реши да сложи край на брака си след 27 години.

Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес започват живота си на чисто след развода

Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес след развода - как продължава животът им

Без сълзи и драми

Сега обаче всеки продължава по своя път, а 55-годишният актьор от "Х-Мен" вече е на вълна забавления. Той беше забелязан в началото на седмицата в Ню Йорк, където присъства на парти в компанията на непозната жена.

Блондинката беше облечена в дълга черна рокля и блестящи обувки на ток, докато 55-годишният Джакман беше небрежно-елегантен в тъмносини сако и панталон в комбинация с бяла тениска. Двамата са си тръгнали с една кола, твърдят Daily Mail.

Според изданието дамата вероятно е Дона Дейнти, съпруга на промоутъра Пол Дейнти, който също е присъствал на партито. Но тази информация за момента не е потвърдена. Както и не е ясно какво е естеството на отношенията на актьора и блондинката.

С вече бившата си половинка Дебора-Лий

Източник: GettyImages

С вече бившата си половинка Дебора-Лий

"Бяхме благословени да споделим почти три десетилетия заедно в един прекрасен, изпълнен с любов брак. Пътуването ни напред се променя и решихме да се разделим, за да следваме индивидуалното си израстване", се казваше в общото изявление на Хю Джакман и 67-годишната Дебора-Лий Фърнес.