Твърди се, че Хю Джакман се готви да издаде нов мемоар, който да разкаже всичко след раздялата със съпругата му Дебора Лий-Фърнес след 27 години брак.

Дебора-Лий Фърнес след Хю Джакман - първият й коментар след раздялата им

Първи коментар на Дебора-Лий след раздялата с Хю Джакман

Всяко нещо с времето си

Според US Weekly 54-годишният австралийски актьор в момента е в начален етап на писане на своята книга-бомба. Новите му мемоари ще включват подробности от живота му и "шокиращи" разкрития.

"Хю избира да напише тази книга сега, защото най-накрая е честен със себе си и с развода. Той ще говори за живота си, както никога досега", казва вътрешен човек. 

Новината идва, след като Хю и Дебора-Лий шокираха феновете, когато обявиха, че се развеждат след 27 години брак миналия месец.

"Бяхме благословени да споделим почти три десетилетия заедно в прекрасен, изпълнен с любов брак. Пътуването ни сега се променя и ние решихме да се разделим, за да продължим индивидуалното си израстване", споделиха двамата в изявление, споделено от People.

анкета

Коя звездна раздяла от последните месеци ви изненада най-много?

Виж резултати

Бритни Спиърс и Сам Асгари 0.8%

Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер 8.0%

Софи Търнър и Джо Джонас 9.9%

Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес 36.2%

Антон Хекимян и bTV 45.0%

Бившите съпрузи подписаха казаното като "Деб и Хю Джакман", добавяйки: "Това е единственото изявление, което някой от нас ще направи". Австралийската двойка има две деца заедно - 23-годишният Оскар и 18-годишната Ава.

След новината за развода им виждаме, че Хю Джакман не е от хората, които биха предпочели да ближат рани в изолация и самосъжаление. Вместо това той предпочита да ангажира дните си с много работа, но и винаги прави така, че да има достатъчно време за себе си и любимите си занимания, сред които несъмнено са тренировките и различни спортни събития. 

Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес започват живота си на чисто след развода

Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес след развода - как продължава животът им

Без сълзи и драми

От друга страна според Daily Mail Дебора-Лий Фърнес се готви да посети някои мечтани дестинации, за които все не й е оставало време, докато е била отдадена на семейството си.