Преди по-малко от месец Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес публикуваха съвместно изявление, с което обявиха края на своите 27 години брак.

Хю Джакман и Дебора-Лий след новината за развода - как ще разделят огромното си богатство двамата актьори

Как Хю Джакман и съпругата му Дебора ще разделят огромното си богатство

Говорим за 290 милиона долара

"Бяхме благословени да споделим почти три десетилетия заедно като съпруг и съпруга в прекрасен, изпълнен с любов брак. Пътищата ни сега са различни и решихме да се разделим, за да продължим индивидуалното си израстване. Семейството ни е било и винаги ще бъде наш най-голям приоритет. Отваряме следващата глава с благодарност, любов и доброта", се казва в изявлението на вече бившата двойка за People.

А за това, че двамата наистина остават в добри отношения, вече имаме доказателство. И то стана ясно по начина, по който Хю Джакман отпразнува рождения си ден. В четвъртък, 12 октомври, актьорът навърши 55 години и не пропусна да отбележи личния си празник.

Entertainment Tonight пише, че Хю Джакман е празнувал в бар в Ню Йорк заедно с близки приятели, децата си и бившата си Дебора-Лий Фърнес. "Да, вярно е. Беше прекрасна вечер", признава представителя на актьора пред Page Six.

В петък пък Хю Джакман публикува пост в Instagram, с който благодари за всички поздравления по повод рождения си ден. А снимката изглежда като да е от вечерта на празненството. Актьорът, облечен с бяла риза, е усмихнат и очевидно в парти настроение, съдейки по напитката, която държи в ръка.

Любовната история на Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес започва през 1995 г., когато се запознават през 1995 г. покрай участието им в австралийския сериал Corelli. Още на следващата година са вече женени, а семейството им се разраства веднъж през 2000 г., когато се ражда синът им Оскар, и втори път през 2005 г., когато се ражда дъщеря им Ейва.

Дебора-Лий Фърнес след Хю Джакман - първият й коментар след раздялата им

Първи коментар на Дебора-Лий след раздялата с Хю Джакман

Всяко нещо с времето си

Ден след като двойката обяви раздялата си, Хю Джакман бе забелязан в Ню Йорк без брачната си халка. Все още обаче актьорът не е правил публичен коментар по отношение на края на брака си.