Всеки, който някога е имал домашен любимец, знае колко тежко се преживява смъртта му. Няма думи, които могат да ни успокоят, защото в крайна сметка не губим просто едно куче или котка, а член от семейството. За нещастие тази тежка загуба трябваше да преживее и Хю Джакман. 

Евтаназия на домашния любимец - едно от най-трудните решения

Когато е време да се сбогуваме с домашния любимец

Когато няма друг изход

Звездата от "X-Мен" сподели сърцераздирателна новина с последователите си в Instagram, обявявайки смъртта на любимия си френски булдог.

"Това е много тъжен ден за нашето семейство. Дали, нашият любим французин, почина снощи", написа 53-годишният Джакман преди броени дни под сладки снимки, на които го виждаме да прегръща своето кученце.

"Той щеше да навърши 12 следващия месец... което ми казаха, че е дълъг живот за тази порода", продължава актьорът. "Винаги, винаги съм го наричал РОК ЗВЕЗДАТА. Защото той беше! Той маршируваше в ритъма на собствения си барабан, беше обичан от целия свят и имаше добър живот."

Хю Джакман, Дебора-Лий Фърнес и новото признание в любов по случай годишнина от сватбата им

Хю Джакман остава все така влюбен

Семейство за пример

Завършвайки прочувствената почит към своя домашен любимец, Джакман добавя: "Ще ни липсва, но знаем, че е в рая и се наслаждава на бюфета с всичко, което може да яде. Почивай в мир, Дали Рок Звезда Джакман. Обичаме те!"

Дали, когото Джакман и семейството му осиновяват през 2010 г., често беше сниман от папараци с актьора по време на техните разходки заедно. Джакман също често споделяше снимки и видеоклипове на кучето си в социалните мрежи.

Двамата със съпругата му Дебора-Лий Фърнес, с която за заедно от 26 години, имат още едно куче на име Алегра.