Свикнали сме да приемаме, че холивудските бракове не устояват дълго на времето. Оказва се, обаче, че дори и на място като Холивуд има изключения. И двойки, които се радват на дълъг и щастлив съвместен живот.

Хю Джакман, Дебора-Лий Фърнес и как отбелязаха годишнината от брака им

Влюбен ли е още в жена си Хю Джакман

25 години брак по-късно

Пример за това е семейството на Хю Джакман. Само преди няколко дни актьорът отбеляза малко над четвърт век брачен живот със съпругата си Дебора-Лий Фърнес. При това по много мил начин - отправяйки красиви послания в социалните мрежи. Като с това явно целеше да и публично да покаже своята нестихваща любов.

"Днес празнувам 26 години от брака си с моята необикновена съпруга", написа Джакман към снимката, на която позира заедно с Дебора. На кадъра 53-годишният Хю се е прегърнал своята 66-годишната половинка на фона на романтични плажни ивици.

Актьорът добавя също, че откакто той и Дебора сключват брак през 1996 г. в родната им Австралия, "всеки ден от живота му е изпълнен с много смях и щастие". "Деб, ти осветяваш живота ми. TE Amo con todo mi corazon!" - не спира с любовните признания Хю.

Хю Джакман, Дебора-Лий Фърнес и старата снимка, която развълнува феновете им

Как изглежда Хю Джакман преди 20 години

Със сигурност е все така влюбен

Откакто са заедно Хю и и Дебора правят много неща заедно. Едно от най-прекрасните от които е създаването на двете им деца - Оскар, който е на 21 години, и Ава, на 16.