Преди да си кажат заветното "да" Хейли и Джъстин Бийбър са сгодени само два месеца. През 2018 г. те сключват брак първо в съда в Ню Йорк, а малко след това организират по-пищна церемония в Южна Каролина.

Хейли Бийбър в малка секси червена рокля, а Джъстин Бийбър - неотлъчно до нея

Колко секси е Хейли Бийбър в малка червена рокля

Моделът има специален повод

В съвместно интервю за Vogue Australia през март те разказват повече за живота си като женена двойка, като Хейли Бийбър издава, че любимото от брака ѝ с Джъстин, е приятелството помежду им. "Наистина, ти си най-добрият ми приятел на света. Няма друг, с когото бих предпочела да прекарвам повече време или да правя нещо", казва моделът за половинката си.

Певецът също не крие чувствата си към Хейли, която описва като момичето на мечтите си. Освен това признава, че е щастлив вече да са семейство - нещо, което е желаел винаги.

Сега, пет години след като си обещаха, че ще бъдат заедно "докато смъртта ги раздели", Хейли и Джъстин Бийбър изглежда имат цялото намерение да спазят този обет. Вчера, 13 септември, те отбелязаха годишнината от сватбата си, като споделиха постове в социалните си мрежи.

"На най-ценното, моята любима. Ти плени сърцето ми. Знам от дълбините на душата си до костите си, че това пътешествие с теб ще надмине и най-смелите ни очаквания", пише певецът към поста си с поредица от снимки, на които е заедно с Хейли. От кадрите, на които ги виждаме да се държат за ръце, да се целуват и да празнуват с вечеря на свещи, личи, че двамата са щастливи, влюбени и заедно определено се забавляват.

Защо Хейли и Джъстин Бийбър нямат деца

Защо Хейли и Джъстин Бийбър нямат деца

Нови откровения на звездата

"5. Обичам те", пък е по-краткото описание към поста на Хейли Бийбър. Тя също е качила няколко снимки от споделени моменти с Джъстин.