И на червения килим, и на модния подиум, та дори и просто по време на разходка по улиците, Хейли Бийбър е винаги стилна. Вчера обаче тя имаше повод да се облече наистина специално. И го направи, като за целта избра секси малка червена рокля.

Хейли Бийбър и модните превъплъщения, с които се готви за есента

Защо Хейли Бийбър реши да промени обичайната си визия

Важно е да си предвидлив

Визията си модела явно е избрала тематично за събитието в Ню Йорк, на което рекламира новия продукт на марката си Rhode skincare. Роклята на Хейли Бийбър е в ягодовочервен цвят - препратка към продукта за устни, който е вдъхновен от поничката с ягодова глазура на американската верига Krispy Kreme.

От постовете в социалните мрежи на двойката разбираме, че на пътуването Джъстин Бийбър, половинката на Хейли, я е придружил. За събитието обаче самият той е доста спортно облечен - със сив суитшърт, къси панталони и... чехли. Е, модното му решение, колкото и странно, е възможно и да е било с цел светлините на прожекторите да бъдат насочени към съпругата му.

Освен че е бил заедно с Хейли в Ню Йорк, за да я подкрепи, Джъстин Бийбър изрази възхищението си от работата ѝ с постове в Instagram.

На едни от тях се вижда, че двамата заедно дори са посетили една от локациите на Krispy Kreme в града, където може да бъде открита поничката, вдъхновила новия продукт на Rhode skincare.

Други кадри пък показват секси Хейли Бийбър в малка червена рокля, кученцата на двойката, с които явно са пътували, както и колко влюбени са все още един в друг изпълнителят и моделът.

Гримираните в океанско синьо очи на Хейли Бийбър - новата тенденция за лято 2023

Гримираните очи на Хейли Бийбър - новата тенденция за лято 2023

Вдъхновени от стилистиката на "Малката русалка"

Хейли и Джъстин Бийбър си казаха официално "да" на церемония в Ню Йорк през 2018 г., а година по-късно направиха по-голяма сватба в Южна Каролина, припомнят ни от E! News. Откакто са заедно и двамата не спират да се подкрепят, както в щастливите, така и в трудните моменти, и го показват и в социалните си мрежи. Там споделят още снимки от почивки, годишнини рождени дни и още.