Колкото и да не ни се иска, есенният сезон все повече наближава. И някои от популярните личности са толкова предвидливи, че вече започнаха да се подготвят за него.

Гримираните в океанско синьо очи на Хейли Бийбър - новата тенденция за лято 2023

Гримираните очи на Хейли Бийбър - новата тенденция за лято 2023

Вдъхновени от стилистиката на "Малката русалка"

Като Хейли Бийбър, например, която е решила да премине към по-тъмната страна - по отношение на косата си. Само преди ден 26-годишния модел представи новата си трансформация, която включва един по-наситено кафеникав нюанс, особено подходящ за по-хладните месеци.

"Нарекохме го "канелено бисквитено масло" пише стилистът Мат Рез, който често се грижи за косата на Хейли.

Основателката на новия цвят не пропусна да публикува серия от снимки в Instagram профила си, на които демонстрира топлия тон.

На кадрите моделът е заложила на класически стил, включващ свободни сини дънки и обикновена бяла тениска, съчетани с големи златни обеци. Семплата визия помага фокусът да се задържи върху кестенявата коса на Хайли Бийбър, докато тя позира пред камерата.

Цветът "канелено масло" е известно отклонение от стила на Хайли, която обичайно носи косата си на боб с асиметрична дължина, оцветена от русо до светлокафяво. И все пак, това не е първият път, в който Бийбър избира по-ярка визия, след като през 2018 г. дебютира с розова прическа, докато празнуваше Нова година с приятели на плажа в Маями.

Интимният живот на Хейли Бийбър и Ким Кардашиян - признания в Who's in My Bathroom

Там, където и Хейли Бийбър, и Ким Кардашиян са правили секс

Падат си по адреналина

Пред People Хейли е споделяла от кого е получавала най-добрите съвети за красота. "Любовта ми към това да съм винаги леко рошава, но и добре хидратирана идва от майка ми", обяснява тя. "Тя винаги е държала много на грижата за кожата, включително и слънцезащитата. Начинът, по който предпазва кожата си от слънцето през последните 20 години, е много стриктен. Видях нейната отдаденост и си помислих, предвид колко добре изглежда, че усилията си струват."

И добавя, че философията ѝ за красота определено се е развила през годините и се е научила да обича естествената си кожа и коса.